Gyorslinkek

  • Vitaindító
  • Felhívás
  • Tájékoztató
  • Felhívás
  • Csíkszeredai mesterképzés

Login

Top Panel

Legszebb konyhakertek - 2024

Szakmai tanulmányút és talléravató a MATE határon túli vidékfejlesztési agrármérnök mesterszakos hallgatók részére

A csíkszeredai biogazda képzés záróvizsgája!

Sikeresen zárovizsgáztak az általános mezőgazdász képzésünk hallgatói!

Ismét elindítjuk biogazda tanfolyamunkat

Napjainkban egyre népszerűbb a bio gazdálkodási forma, amelyhez nemcsak a gyakorlati tapasztalat szükséges, hanem az elméleti tudás és fejlődés is. Ennek érdekében idén is több helyszínen agrárképzést indít a Pro Agricultura Hargitae Universitas Alapítvány és a Székely Gazdaszervezetek Egyesülete, melynek tematikáját a biogazdálkodás képezi.

A tanfolyam időtartama 4 hónap. A sikeresen vizsgázó résztvevők a Munkaügy által elismert hivatalos diplomát kapnak, amellyel többek között jelentkezhetnek különböző mezőgazdasági pályázatokra is. A részvételi díj 650 RON. A Székelyudvarhelyen és a Homoródalmáson induló csoportjainkba 2023. március 15-ig lehet jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A jelentkezés bizonyos feltételekhez kötött: az iratkozó korhatára minimum 16 év kell legyen és rendelkeznie kell alapszintű végzettséggel is.
Az iratkozáshoz pedig szükséges: másolat a személyazonossági igazolványról, másolat az utoljára megszerzett diplomáról, másolat a születési bizonyítványról, illetve nők esetén ─ amennyiben a családi állapota házas ─ másolat a házassági anyakönyvi kivonatról.

A beiratkozási kérésről szóló típusnyomtatvány kitöltése, a szerződés aláírása, valamint a részvételi díj befizetése a képzés helyszínén fog megtörténni. További információkért Sárosi-Blága Ágnest lehet keresni a 0758 389 413-as telefonszámon.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

cimer sm
KULTURÁLIS ÉS INNOVÁCIÓS MINISZTÉRIUM

psr cimlap